Céges étkezés fejfájás nélkül, akár népszerű éttermek fogásaival

0
278
catering

A finom falatok és kellemes italok minden konferencia vagy céges rendezvény elengedhetetlen részét képezik. Ezt a résztvevők általában élvezik, de a szervezőknek sajnos rengeteg fejfájást okozhat.

Természetesen a téma körüli feszültség nem abból fakad, hogy bárki is sajnálná az ellátást a dolgozóktól, hanem az előkészítés, lebonyolítás nehézségei miatt lehet kellemetlen a folyamat. Szerencsére van erre megoldás, melyről cikkünkben bővebben is szót ejtünk.

A profi cateringszolgáltatás minden cégnek jól jöhet

Catering témában az Ordit.hu szakértőit kérdeztük: tapasztalataik szerint a modern világban az irodai étkezések, bekészítések feladatát érdemes profi cégekre bízni, ugyanis ez óriási terhet vesz le a rendezvényszervező személy válláról.

A cateringgel és ételrendeléssel foglalkozó cégek minden háttérfolyamatot intéznek, a konferenciák szervezőinek csupán a létszámra, költségkeretre, intoleranciákra és egyéb igényekre vonatkozó adatokat kell átadni számukra. Ha egyeztettek arról, hogy milyen ételekre és italokra van szükség, akkor a szervező innentől kezdve hátradőlhet, hiszen a cateringcég munkatársai intézik az ellátást.

Akár hosszútávú együttműködésre is van lehetőség

Tovább egyszerűsíthető a cégek dolga azzal, hogyha hosszabb távban gondolkoznak: rendszeres események, esetleg folyamatos céges ellátás igénye esetén állandó együttműködésre vonatkozó szerződések is megköthetők.

Ebben az esetben a megbeszélt összejöveteleken automatikusan megoldottá válik az étkezés kérdése, nem szükséges állandó figyelmet fordítani rá. Járulékos előny, hogy a hosszabb közös munka során a számlázás is kényelmesebb verzióban történik.

Milyen ételek rendelhetők?

Természetesen a professzionális cateringcégek számos opciót kínálnak, és itt most nem csak az étlap sokszínűségére gondolunk.

Az alábbiakban szemléltetjük a leggyakoribb lehetőségeket, melyek lehetővé teszik a rendezvényhez passzoló étel- és italkiszolgálást:

  • reggeli bekészítések;
  • szendvicsek;
  • kávészünet bekészítések;
  • hidegtálak;
  • finger food catering;
  • irodai meleg ebéd;
  • teljeskörű rendezvény catering;
  • torta- és süteményrendelés;
  • gyümölcs bekészítések.

Ahogyan az a felsorolásból is látható, a catering számos lehetőséget biztosít a céges rendezvények ellátásának biztosítására.

Milyen minőségű ételekre számíthatunk?

Rendkívül fontos kérdés a catering kapcsán az ételek minősége, hiszen az ízetlen, rossz ízű fogások kidobott pénzt jelentenek, plusz a rendezvényt szervező cég hírnevén is csorbát ejthetnek.

Szerencsére már elérhetők olyan profi cateringcégek, akik Budapest népszerű éttermeivel és ételbárjaival működnek együtt. Van olyan szolgáltató, aki például a Blue Agori étlapjáról is biztosít fogásokat, de ez csak egy példa a sok partnerük közül.

A minőségi éttermekkel való együttműködés garanciát jelent a finom falatokra – ugye már világos, miért a cateringcégek jelentik a legegyszerűbb és leghatékonyabb módot az ellátás megszervezésére?