Hónalj botox kezelés: megéri az árát?

0
172
botox

Biztosan hallottál már a botox kezelésekről… Leggyakrabban az orvosesztétikai felhasználása esetében, elsősorban a mimikai izmok által kiváltott ráncok kisimítására alkalmazzák, azonban számos más esztétikai cél is megvalósítható a kezelés segítségével. Ilyen például a hónalj botox is, amely változást hozhat azok számára, akik túlzott hónalj izzadással küzdenek, akár meleg, vagy stressz miatti verejtékezésről legyen szó. Ebben a cikkben többet is megtudhatsz arról, milyen előnyökkel jár a hónalj botox kezelés.

A hónalj botox kezelés alapja a verejtékmirigyek fokozott működésének csökkentése, amelyek segítségével az izzadás is hatékonyan csökkenthető, gyakran megszüntethető.

Abban az esetben, ha a fokozott izzadás hátterében nem kezelendő betegség áll (például hormonális elváltozások, vagy pajzsmiriggyel összefüggő probléma), akkor alkalmazható a helyi injekciós kezelés.

Hogyan kell ezt elképzelnie?

A kezelés szinte fájdalommentes: hálózatosan, nagyjából 1-1,5 centiméter távolságra kis mennyiségű, hatóanyagot injektál az orvos a páciens hónaljába. Ne aggódjon, a kezelés egyáltalán nem fájdalmas, maximum egy kis kellemetlenséggel jár, amely az előnyökhöz képest eltörpül.

1-2 nap után már tapasztalhatja a változást, azonban a teljes, maximális hatás nagyjából 10-14 nappal a kezelést követően érzékelhető.

A kezelés eredményének fényében nem kell aggódnia az izzadtságfoltok vagy a kellemetlen érzés miatt, amely az erős izzadás következtében keríti hatalmába. A kezelés megismétlendő, hatása nem örökös, mégis átlagosan 5-10 hónapig élvezheti előnyeit.

 

Három ok, amiért a hónalj botox megéri az árát!

Ön is azok közé tartozik, akinek a mindennapjai nagy része az izzadás kíséretében zajlik? Nem kell, hogy így legyen! A hónalj botox előnyei messze túlmutatnak az izzadás megszüntetésén.

Fokozott életminőség, magabiztosság

Az egyik elsődleges oka annak, hogy érdemes belevágni a kezelésbe, nem más, mint a szabadság érzése. A kezelésnek köszönhetően nem kell a mindennapi tevékenységeid, társas kapcsolataid, munkád és programok során amiatt aggódni, hogy vajon megint megjelent-e a ruházatodon a izzadtság jele.

Tartós eredmények

A hónalj botox kezelés hatása megkérdőjelezhetetlen, a hatékonysága mellett pedig hosszantartó is! Az eljárás általában egyénektől függően tartós, általában 5-10 hónapig van jelen. Ezután újra megismételhető a kezelés, így meghosszabbíthatja izzadságmentes időszakát.

Minimális kockázat

A kezelés minimálisan invazív, a komplikációk ritkák, könnyen kezelhetőek lehetnek, amennyiben fellépnek. Bőrérzékenység, bevérzés vagy felülfertőzés jöhet szóba, amelyek kiküszöbölésére orvosa tanácsainak köszönhetően gyors és egyszerű, sok esetben 1-2 nap alatt maguktól megszűnnek, például ilyen a bőrérzékenység is.

Összefoglalva tehát a hónalj botox kezelés egy olyan befektetés, amelynek köszönhetően visszaszerezheti önbizalmát és úgy ragyoghat bármelyik ruhájában, helyzetben vagy szituációban, ahogyan mindig is szeretett volna.

Vetkőzze le a túlzott izzadással járó kellemetlenségeket, és bízza magát egy igazán odaadó, szakértő esztétikai klinikára.

A Porta Bella Vita csapata szeretettel várja Önt!

Porta Bella Vita esztétikai klinika lendületes és motivált csapatának célja, hogy segítsenek elérni a páciensek számára a kívánt eredményeket, ezeket szakemberek és szakmai fejlődésükre nagy hangsúlyt fektető orvosok, igényre szabott optimális kezelések és kiváló minőségű gépek, anyagok segítségével képesek elérni.

Önt is gátolja az élete felhőtlen élvezetében az állandóan zavaró izzadás?

Az esztétikai klinikán tartós eredményekre számíthat, a hónalj botox ára pedig egy olyan befektetés, amely a boldogságában fog megtérülni!

Mindenképpen szeretne belevágni a hónalj botox kezelésbe? Esetleg arc-, bőr-, vagy testkezeléseket venne inkább igénybe?

Biztos lehet benne, hogy a problémájára a lehető legmegfelelőbb kezelésekkel vagy kombinációs javaslatokkal készülnek majd a szakemberek és az orvosok.

A Porta Bella Vita klinika alapelvei:

  • alapos konzultáció
  • személyre szabott kezelési tervek
  • tapasztalt orvosok és szakemberek
  • innovatív kezelőgépek
  • biztonságos kezelések

A Porta Bella Vita szakértelmére van szüksége, ahol nem sablonokban gondolkoznak!

Legyen a túlzott izzadás a múlté!