Luxus mobilház építés, az elérhető kényelem

0
376
Luxus mobilház

A megfelelő ingatlan kiválasztása meglehetősen nagy vállalkozás, már azért is, mert manapság az árak szinte az egekben vannak, így valamiben biztosan kompromisszumot kell kössünk. Jó hír azonban, hogy a hagyományos otthonok kényelme ma már a luxus mobilházakban is visszaköszön, ráadásul megfizethető áron!

Egyre nagyobb sikernek örvend a mobilház építés

Nem is olyan régen még a mobilházak leginkább egy lakókocsira hasonlítottak, ma már pedig olyan pihentető oázist kínálnak, hogy öröm beköltözni. Ezt elsősorban a technológia fejlődésének köszönhetik, na és persze annak, hogy egyre többen fedezik fel a mobilházak előnyeit, ami arra sarkallja a kivitelezőket, hogy szebbnél-szebb otthonokat hozzanak létre belőlük. A mobilházak olyan előregyártott vagy más néven gyorsházak, amelyek minden egyes elemét gyári környezetben készítik, és daruzható alvázra építik, így valódi családi ház érzetet kapunk. A legnagyobb közúton szállítható egység általában 52 nm, de ennél kisebb kivitelek is léteznek.

A konstrukció legnagyobb előnye, hogy a helyszínen gyakorlatilag már csak le kell tenni a készházat, majd rákötni a közművekre. A Zetrov Invest-nél a mobilház építés olyannyira kulcsrakész állapotban valósul meg, hogy azonnal birtokba tudjuk venni, a megrendeléstől számítva pedig néhány hét alatt elkészítik nekünk a komplett szerkezetet. Mivel akár 20-35%-kal is kevesebbe kerülhet a mobilházak négyzetméterenkénti ára, tökéletes választást jelent azoknak a fiataloknak, akik még csak most kezdik az önálló életet, de azoknak is, akik egyszerűen belefáradtak a hagyományos téglaházak olykor igen magas építtetési és fenntartási költségeibe. Ha pedig terjedelmesebb méretű ingatlanra vágynánk, akkor több mobilházat is össze lehet építeni, hogy egy nagyobb egységet kapjunk. Ezt már modulháznak nevezzük.

Nem csak kompakt, de minden megvan benne, ami a kényelmünket szolgálja

Tévedés azt gondolni, hogy a mobilház építés lehetősége csak akkor jöhet szóba, ha tárolóegységként, irodaházként, netán hétvégi nyaralóként látnánk hasznát. A mai legmodernebb kivitelek ugyanis luxus felszereltséggel, lenyűgöző dizájnnal és széles stílusválasztékkal készülnek, így nyugodtan lehet őket állandó otthonként is használni. A Zetrov Invest-nél a 4 évszakos mobilházak kiváló energetikai tulajdonságokkal bírnak (garantált A+ energiabesorolás), így télen-nyáron használhatóak. A mobilházak kialakítása tehát manapság már klasszisokkal kidolgozottabb és átgondoltabb, mint korábban. Az energia-és víztakarékos készülékek, berendezések szinte már alapkövetelménynek számítanak a luxus mobilház építés során, de nem meglepő az sem, ha gyönyörű terasz, tornác vagy garázs épül a meglévő szerkezethez.

A Zetrov Invest-nél a kivitelezők gondoskodnak arról, hogy minden legyártott mobilház modern megjelenéssel, panorámás ablakokkal, kiváló hőszigeteléssel és műszaki tartalommal, a megfizethető luxus jegyében készüljön el. Csúcsminőségű hűtő-fűtő klímákkal, fűtőpanelekkel, elektromos padlófűtéssel, kandallóval, szabadon álló kályhákkal teszik fényűzőbbé a mindennapokat, illetve rengeteg tapasztalatuk van, hogy kinek mi lesz a legjobb megoldás. Érdemes egy időpontot egyeztetni velük, ha a luxus mobilház építés felkeltette az érdeklődésedet, mindemellett fenntartható megoldásban gondolkozol!