Modern képek a nappaliba – milyet válasszunk?

0
436
modern képek

Úgy tűnhet, hogy képek falra akasztása már a múlté. Napjainkban szinte senki sem figyel rájuk – a múzeumok belső tereihez vagy egy idős hölgyek lakásaihoz köthetők. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk! Jelenleg a képek, pontosabban a gyönyörű vászon fotóképek reneszánszukat élik, és különféle belső terekhez használhatjuk őket. Hasonló a helyzet a kissé más üvegképekkel, amik rendkívül mutatósak, és egyben… praktikusak. Miért érdemes belső térben elhelyezni? Olvassa el rövid útmutatónkat a fali dekorációkról.

Gyönyörű vászon fotóképek – melyiket válasszam?

Nyilvánvaló, hogy a dekorációkat úgy választjuk meg, hogy azok a legjobban illeszkedjenek az elrendezéshez. Nincs ez másként a gyönyörű vászonképek esetében sem, melyek között mindenki talál magának valót. A hatalmas választék azt jelenti, hogy a klasszikusok és a modernitás szerelmesei egyaránt elégedettek lesznek. gyönyörű vászon fotóképek elbűvölnek a minták pontosságával, a színtelítettséggel, valamint kiváló minőségükkel – nehéz megkülönböztetni őket a valódi műalkotásoktól, de sokkal kedvezőbb árakkal és mindenekelőtt a motívumok széles választékával csábítanak. A megfelelő keret kiválasztásával a gyönyörű vászon fotóképek tökéletesen díszíti mind a pompás belső teret, mind a gyerekszobát, valamint a hálószobákat vagy a vintage stílusú nappalit. Mindenki ízlésének van valami megfelelő. 

Üvegképek – egyedi dekoráció modern belső térhez

Ha valami avantgárdabbat keresünk a falak díszítésére, érdemes figyelmet fordítanunk a stílusos üvegképekre, melyek különlegesek és nagyon elegánsak. Tökéletesen sima üvegfelületüknek köszönhetően szépen visszaverik a fényt, ennek következtében világosabbá teszik a helyiséget. Egyúttal ugyan ennek köszönhetően nagyon könnyen tisztán tarthatók – pontosan ugyanúgy moshatók, mint a tükrök. Az üvegképek tökéletesek az elegáns stílusban kialakított belső terekbe, ahol a minimalizmus, a pompa és az elegancia számít, valamint a modern, eklektikus elrendezésekbe, ahol előnyt jelent a különböző stílusok és textúrák ízléses kombinációja. Az üvegképek tökéletesek olyan helyiségekbe is, mint a konyha és a fürdőszoba, ahol változó körülmények uralkodnak, beleértve a magas páratartalmat is – az üvegfelületek ezt biztosan nem fogják megszenvedni.

gyönyörű vászon fotóképek és az üvegképek tökéletes alternatívái lesznek minden más fali dekorációnak. Csak válassza ki a megfelelő témát, de ez nem lehet probléma – a hatalmas választék korlátlan lehetőséget jelent, és mindenkinek van esélye egy kicsit bolondozni velük!