Milyen színű ingek nem hiányozhatnak egy férfi szekrényéből sem?

0
432
feher_ferfi_ing_saxoo

Minden férfi ruhatárában legyen legalább egy sor jól illeszkedő ing különböző árnyalatokban. Ez az időtlen, sokoldalú ruhadarab mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt tökéletes. Megfelelő kiegészítőkkel kombinálva eredeti, stílusos szettet alkot. Hogyan alakítsunk ki egy inges szettet úgy, hogy divatosnak tűnjön és egyszerre kényelmes is legyen? Mik azok a kötelező színek, amik nem hiányozhatnak egy férfi ing kollekciójának palettájából? A cikkben ennek jártunk utána!

A fehér ing tökéletes alkalomra

Minden férfinak kell egy tisztességes fehér ing, amely tökéletesen kiegészíti az elegáns stilizációt. A fehér modell chinókkal és formális cipőkkel kombinálva stílusos szettet alkot, amely tökéletes munkához vagy üzleti találkozóhoz. A fehér ing az alkalmi garnitúrák – különösen az öltönyös szett – elválaszthatatlan eleme is. A fekete vagy sötétkék öltöny fehér inggel kombinálva tökéletes szett bankettre, karácsonyi partira, bálra vagy akár esküvőre is. A fehér ingnek tökéletesen illeszkednie kell a férfi alakhoz. Hangsúlyoznia kell az erősségeket és el kell takarnia a hiányosságokat. Az ingek kiválasztásakor a figyelemnek mindenekelőtt a minőségre kell irányulnia. Érdemes olyan modelleket választani, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és így nagyobb tartóssággal rendelkeznek. A legjobb választás a neves gyártók pamut ing kollekciója.

Alkalmi ingek – milyen színt válasszak?

A fehér ingek nagyszerű alternatívája a többszínű, divatos, érdekes mintázatú modellek szortimentje – például kék, finom kockával vagy sötétkék csíkokkal. Alap ruhákhoz remekül passzolnak. Az univerzális ruhadarabok és az eredeti ingek kombinációja a divatos stílus kulcsa. Egy érdekes mintájú ing minden egyszerű szettet feléleszt. Válassz hozzá egy színben passzoló férfi zakó opciót, és máris kész a szemet gyönyörködtető, parádés szerelés.

Ha azok közé tartozol, akik elgondolkodnak azon, hogy egy férfi melyik ingszín mellett tegye le a voksát vásárlás közben, akkor jó helyen jársz! Nézzük tehát, mik a legfelkapottabb ingszínek, amelyekkel minden úriembernek rendelkeznie kell?

A világoskék a férfiak számára a legvonzóbb ingszínek közé tartozik, alapdarab a férfi szekrényben. A fekete nem tartozik a legjobb férfi ingszínek közé, mert nem sok viselési lehetőséget kínál. De akkor is mindig van egy fekete dress code parti, ahol részt kell venned, igaz? Ezért a gyűjteményedben kötelezően szerepelnie kell. Szintén az ingek legtrendibb színei közé tartozik a levendula, amelyet megint csak minden férfinak birtokolnia kell sokoldalú természete miatt.