Profi weboldal készítés elérhető áron

0
388
online munka

2023-ban minden vállalkozásnak szüksége van egy üzleti weboldalra, beszéljünk akár kis- és középvállakozásokról, vagy nagy multinacionális cégekről. Egy honlap rengeteg lehetőséget megnyit az üzleti életben, hiszen új ügyfelekre tehetünk szert, eltérő online marketing módszerekkel reklámozhatjuk termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint büszkén hirdethetjük saját vállalkozásunk legfontosabb üzenetét. Ennek első lépése azonban a weboldal készítés, amit ha Budapesten vagy az ország más pontján szeretnél igénybe venni, akkor a Kiszervezett Marketing Kft. webfejlesztő csapata bármikor a rendelkezésedre áll!

Miért előnyös a weboldal készítés?

Egy vállalkozás üzemeltetése bizony nem könnyű feladat. Ha folyamatosan terjeszkedni akarunk és minden lehetőséget kiaknáznánk, akkor egy üzleti weboldal készítése több mint ajánlott.

A honlap olyan, mint egy cég reprezentációja az online térben: bemutatja, hogy milyen értékeket képvisel a vállalkozás, kik alkotják a vezetőséget, milyen irányelveket követnek, mennyire fontos számukra a termékminőség és a fogyasztói igények kiszolgálása.

A weboldal készítés manapság már nem luxuscikk, hanem alapvető elvárás minden sikeres vállalkozás esetében. Rengeteg eltérő platform létezik, amelyen keresztül felépíthető egy üzleti honlap: vannak ingyenes CMS rendszerek (pl. WordPress), amelyek átalakíthatók akár webáruházzá is néhány kattintással (WooCommerce), illetve léteznek zárt forráskódú tartalomkezelő rendszerek is, amelyek bár nagyobb biztonságot nyújtanak, mégis sokkal bonyolultabbak és drágábbak.

Mire érdemes odafigyelni weboldal készítés során?

Az első és legfontosabb, az a márkaépítés. Egy jó brandnév megragad a fogyasztók fejében, és ezt tükröznie kell a weboldalad domain nevének, valamint a design felépítésének is. Legyen összhang a tartalmi elemek színei, formája és elrendezése között, használj logókat, legyen egyedi üzeneted, ami felkelti minél több ember érdeklődését.

A weboldal készítés nem lehet teljes a tárhelyszolgáltató kiválasztása nélkül sem. Egy nagyobb webshop esetén nem lesz elég 1GB tárhely, minél több és gyorsabb tárhelyre lesz szükséged, ami az esetek 99,9%-ban gond nélkül rendelkezésre áll.

Az üzleti weboldal készítés másik fontos aspektusa a biztonság és a törvényi szabályozások betartása. Használj SSL tanúsítványt, legyenek jelen a kötelező elemek a weboldalon, például impresszum, általános szerződési feltételek, adatvédelmi tájékoztató (GDPR), kapcsolati oldal, opt-in oldal, stb.

Használj megbízható online fizetési rendszereket, amiket weboldal készítés során mi hozzákapcsolunk a weboldaladhoz. Például: Stripe fizetés, OTP SimplePay, PayPal, Paylike, Barion, és így tovább.

Emellett fontos figyelmet fordítani a UX/UI design profizmusára is, amit mindenképp egy tapasztalt webdesigner tud csak a megfelelő minőségben elkészíteni. Ezért éri meg webfejlesztő csapathoz fordulni, ha weboldal készítésen gondolkodik valaki, hiszen rövid időn belül teljesítik minden előzetes elvárásunkat, és nekünk már csak az elkészült webhely nyújtotta előnyöket kell élveznünk.

Sőt, akár online marketing kampányokat is készítenek számunkra Google Ads, Facebook hirdetések és TikTok hirdetések formájában. Ezzel gyors forgalomnövekedést érhetünk el.