A töredezett haj leghatékonyabb megmentője

0
450
toredezett haj

A töredezett haj megmentése korántsem lehetetlen feladat – feltéve persze, ha megfelelő módon, minőségi összetevőket tartalmazó kozmetikumokat vetünk be e nemes küzdelembe.

A tapasztalat sajnos azt mutatja, a szebbik nem képviselői hajlamosak a száraz, töredezett, fényét vesztett haj hatására mentő ötletként hajfestéshez folyamodni. Ennél károsabbat valójában nem is tehetnének: a rendszeres, túlságosan is gyakori hajfestés és hajformázás ugyanis nem segít, sokkal inkább ront a már kialakult helyzeten.

Ha a töredezett haj ápolása kerül terítékre, alapvetően a hajszálak és a fejbőr szárazságát kell orvosolnunk – hiszen ezek a tényezők állnak a puhaságát, fényét vesztett hajkorona kialakulásának hátterében. Az irritált, érzékeny fejbőrre mindenképpen vegyszer- és adalékanyag mentes kozmetikumokat ajánlott alkalmazni.

A töredezett haj legjobb barátja, a VARGA Herbal hajerősítő cseppek kifejezetten a kimerült, szépségét és egészségét vesztett hajszálak kezelésére lettek kifejlesztve. A természetes készítmény bőséges forrása a vitaminoknak, ásványi anyagoknak.

Vitaminokban gazdag sampon hajhullásra, amely valóban hatékony is

Létezik olyan sampon hajhullásra, amely amellett, hogy hatékonyan segít a problémánkon, a még működő hajhagymák tápanyagellátásában és a fejbőr vérkeringésének serkentésében is jeleskedik?

Igen! A már említett kifogástalan renoméval bíró brand, a VARGA Herbal e tekintetben sem hagyja segítség nélkül a hölgyeket. A márka által készített, kompromisszumok nélküli minőséget reprezentáló samponok megerősítik a hajszálak szerkezetét, helyrehozva az azokon keletkezett sérüléseket, emellett pedig a hajhagymák megfelelő működését támogató tápanyagokkal is ellátják az érintett területeket.

VARGA sampon hajhullásra a páratlanul gazdag gyógynövényi kivonataival enyhíti a hajhullás intenzitását és működésre serkenti a még működő hajhagymákat. Többek között tartalmaz csalán- és zsurlókivonatot, kamilla-, zsálya-, nyírfalevél főzetet, illetve a fejbőr vérkeringését serkentő koffeint is.