Essen túl a költözésen mielőbb!

0
472
Költözés mielőbb

Vannak, akik a költözésre nem úgy tekintenek, mint komoly feladatra, hiszen „csak” abból áll, hogy bútorokat és csomagokat egy másik épületbe szállítunk.

Azonban, akik már valaha költöztek, azok tudják, hogy ez közel sem igaz. Valójában nagyon nagy munkáról van szó, aminek fontos része a gondos, átgondolt dobozolás, és a bútorok szerelése. Utóbbira azért van szükség, mert a nagyméretű és/vagy nehéz bútorok egy darabban történő szállítása a költözést végzőkre és magára a bútorra is veszélyes lehet, különösen szűk lépcsőfordulókban vagy ajtóknál.

Egy professzionális költöztető cég, mint például a Visszük.hu teljes körű szolgáltatást nyújt, így garantáltan semmire sem lesz gondja, hiszen a költöztetés több, mint tíz éve a hivatásunk. Nem „csupán” precízen, határidőre elszállítjuk ingóságait új otthonába a legkisebb gond nélkül, hanem amennyiben arra igény merül fel, segítünk a csomagolásban és bútorait is szétszereljük, majd össze is rakjuk érkezés után. Önnek még a csomagolóanyag beszerzésével sem kell törődnie, hiszen mi gondoskodunk a legjobb minőségű dobozokról és fóliákról is.

Önnek csupán annyit kell tennie, hogy kitölti a honlapunkon található ajánlatkérő űrlapot. Ezt követően az egyik munkatársunk legfeljebb egy munkanapon belül elkészíti az árajánlatot, és elküldi azt az Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, válaszlevélben van lehetősége megrendelni a szolgáltatást. Ezután kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket. Fontos megjegyezni, hogy az írásos megkeresést részesítjük előnyben, és telefonon csak különleges esetekben veszünk fel rendelést.

A költöztetés Budapest területén gyakori feladatunk, azonban az egész ország területén dolgozunk, sőt, Európa területén vállalunk nemzetközi fuvarokat is.

Áraink megfizethetőek és minden körülmények között korrektek; esetünkben nem kell attól tartania, hogy rejtett költségeket számolunk fel, és többet kell fizetnie, mint amennyiről korábban szó volt. Ha megbízható költöztetőket keres, ne keressen tovább, hiszen megtalálta!