A női harisnya értékei

0
509
harisnya

Egy nő ruhatárából sem hiányozhat a harisnya. Számtalan típus, többféle célból is hasznos lehet, egy biztos, hogy időnként nélkülözhetetlen kiegészítő.

Vannak esetek, amikor szükséges, például a munkahelyi dress code, vagy az időjárás miatt és van, amikor kifejezetten az esztétikum, a divat, vagy a vonzerő céljából viseljük.

Bár a felvételéhez a rutin rövid idő alatt megszerezhető, sokan macerásnak tartják a nejlonharisnyát. Vigyázni kell rá, mert kiszakadhat, felszaladhat, viszont helyes módszerekkel a női nem sokkal inkább az előnyeit, mint hátrányait élvezheti.

A https://www.oke.hu/ weboldalon elérhető OKÉ ruházati webshop a női harisnya teljes világát elénk tárja, válogathatunk belőle kedvünkre. Legyen az igényünk harisnyanadrág, combfix, térdfix, bokafix, vagy titokzokni, könnyen kiválaszthatjuk az ízlésünknek megfelelőt.

A tavaszi, nyári időszakban, ha harisnyát hordunk, akkor alacsonyabb den számot választunk. Télen a 100 denest, míg jó időben a 20-40 denest használjuk inkább. Az utóbbi nyilván kényesebb, viszont pár trükkel könnyebben tudunk vigyázni rá.

Tippek harisnyához:

  • Az első használat előtt langyos, kézmeleg vízben óvatosan öblítsük át.
  • Mosógépben csak 30 fok alatt és mosózsákban mossuk, ne csavarjuk, csak nyomkodjuk ki belőle a vizet és fektetve szárítsuk.
  • Felvétele előtt tegyük le ékszereinket.
  • A felvételéről nézzünk meg egy-két vidót, megvan a sajátos felgörgetős módszere.

Amennyiben jól tudjuk alkalmazni a használatával kapcsolatos módszereket, sokáig tartós lesz.

A viselésével kapcsolatban pedig az a legfontosabb, hogy mindig nézzük meg, hogy milyen alkalomra kell harisnyát húznunk és eszerint válasszunk az otthoni kelléktárunkból. A legfontosabb persze az önazonosság. Aki a fényes harisnyát nagyon nem kedveli, azon valószínűleg nem is fog olyan jól mutatni, főleg akkor, ha némi felesleggel is rendelkezik.

A színes pedig valóban stílus függő és jól kell tudni párosítani a többi ruhadarab színéhez és anyagához is. Illetve a kiegészítők anyaga sem lesz mindegy, ebben a divatmagazinok sokat segíthetnek.